Kids

Kinderen zijn geweldig! Alle of toch af en toe... Ze kunnen soms het bloed van onder je nagels halen maar desondanks hou je van ze. Onvoorwaardelijk! Je kinderen zien opgroeien is dan ook de max maar soms ook wel een beetje moeilijk. Want je wil dat ze klein blijven, dat ze je nodig hebben, dat je er altijd moet zijn voor hen... maar dat kan je niet altijd tegenhouden want ze zoeken hun eigen weg in hun leven.

Ok en nu genoeg cliché!!

Kids zijn een bron van blijdschap, frustratie, krokodillentranen en lachmomentjes. Check! De lachmomentjes en de blijdschap laat ik vooral zien. Door de verschillende "mijlpalen" die een kind haalt in zijn leven te fotograferen. Ik combineer mijn kennis in de studio en reportage fotografie om er "kunstwerkjes" van te maken. You like it, or you don't! Ieder heeft zijn eigen stijl en je trekt de personen aan die gelijkaardig denken. Ik krijg zoveel voldoening om die gastjes te fotograferen... niet alleen op de moment van de fotosessie, maar ook later, als ze 18 zijn en je ze een babyfoto laat zien in hun blote billen,... Schaamrode wangen verzekerd en een inside lachje van mij! :)

Maar maar maar... Ik ben niet iemand die in een hoekje kruipt en me tegoed doet aan wat ik reeds ken en goed bij voel. Ik wil meer, altijd. Daarom durf ik andere dingen uit te proberen. Ik daag mezelf uit om nieuwe dingen te leren, die m'n fotografie tegoed doen en die ook gewoon super plezant zijn. Dus waarom niet afstappen van die "mijlpalen" en ook tussendoortjes van je kinderen te fotograferen.