Huwelijksfotografie

Jullie huwelijk is een dag om nooit te vergeten! Alle liefdevolle, grappige, emotionele momenten op die dag dragen bij aan jullie verhaal. Daarom is het ook belangrijk om een fotograaf aanwezig te hebben, om deze momenten vast te leggen. Ter herinnering voor jullie, maar ook voor de generaties die volgen.

Zijn jullie dus op zoek naar een fotograaf die jullie dag op een andere, unieke manier vastlegt? Waar jullie als persoon ook een klik mee voelen? Dan leer ik jullie graag kennen! Als ik een hele dag meega en bij jullie mooiste momenten ben, is het belangrijk om een klik te hebben. Zowel op werkgebied maar ook zeker persoonlijk. Geen maskers op, gewoon een echte band die jullie op je gemak stelt. Op deze dag hou ik alles in de gaten om te kijken of er een momentje gaat gebeuren. Ik kruip, loop, wring me in verschillende bochten om toch net dat ene momentje op beeld te hebben. Dingen die jullie zelf misschien niet gezien hebben. Dit creëert jullie dag, jullie verhaal en daar hecht ik heel veel waarde aan en ik denk jullie ook.

huwelijksfotograaf in Berlare, Oost Vlaanderen

May & Johan

20.05.2017

Astrid & Boydt

8.09.2018

Hanne & Johan

24.08.2019 - 2nd voor Yves Schepers

Kelly & Glenn

21.09.2019

enkele betoverende verhalen van verliefde koppels


huwelijksfotografie start vanaf €1210

Om aan ieders budget en wensen te voldoen werk ik met verschillende collecties. Je kan kiezen uit de basis (8 uur fotografie) of een full day (13 uur fotografie) inclusief deluxe album. Voor gedetailleerde info over de verschillende collecties kan u hieronder terecht. Heeft u nog vragen? Check dan ook even de FAQ-pagina of contacteer me.

Collectie 1

8 uur fotografie
Foto's zonder watermerk op usb-stick
Stoefboekje
Smartphone App + online galerij

Extra fotografie €90/uur

€1210

Collectie 2

13 uur fotografie
Foto's zonder watermerk op usb-stick
Fotoalbum 20x20
Slideshow
Smartphone App + online galerij

€1725

Extra's

Intieme trouw
Upgrade album
Fotoproducten

Prijs op aanvraag


Klaar om jouw herinnering vast te leggen?