Op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Wauw! Jullie gaan trouwen! Dikke proficiat! Een dag om nooit te vergeten! Alle liefdevolle, grappige, emotionele momenten op die dag dragen bij aan jullie verhaal. Daarom is het belangrijk om een fotograaf aanwezig te hebben. Als bewijs voor later... stel dat je het ooit zou vergeten. :)

Op een huwelijksdag passeren er heel wat emoties, lachmomentje, traantjes, zatte momentjes,.... Noem maar op! Dat maakt dan ook je huwelijksdag echt. Niet alleen de musthave-moments zoals de kus, de ringen,... maar het verwijderen van de vliegjes onder je jurk, het smossen op dat schone kostuum of de fantastische gezichtsuitdrukkingen die je kinderen kunnen hebben!

Als jullie houden van grappige momentjes, emoties, liefde, familiegevoel, een combinatie van spontaniteit en een beetje "posing"? Dan denk ik dat jullie al een stap dichter zijn bij het vinden van jullie perfecte huwelijksfotograaf! :)

HOe werkt dit nu?

Vertel me wat over jullie zelf, gezinnetje en over hoe jullie dag er ongeveer gaat uitzien. Hebben we een klik dan nodig ik jullie graag uit om verder te babbelen bij mij thuis. Zien we het beide zitten om jullie grote dag samen te beleven dan kunnen we een stapje verder gaan. Een beetje papierwerk, het is misschien niet het leukste gedeelte maar het is wel nen belangrijke. 2-3 weken voor het huwelijk komen we dan nog eens samen om de laatste puntjes te overlopen, zo zijn we allemaal goed op de hoogte en zal de dag veel relaxter verlopen. Maar heb je in de tussentijd vragen of weetjes? Shoot, je mag me altijd contacteren!

Ik vertel graag verhalen en daarom ben ik ook graag langer aanwezig op jullie speciale dag. Je kan kiezen uit 8 uur fotografie of een full day (13 uur fotografie). Ik heb met jullie al een klik, wat fantastisch is! maar ik moet ze ook proberen maken met jullie familie en vrienden en dit gaat natuurlijk niet op enkele uurtjes.

Na het huwelijk wil ik jullie zo kort mogelijk in spanning houden. Na 3-tal weken spreken we terug af om samen naar de slideshow te kijken. Ik zet de doos zakdoekjes voor de vreugdetraantjes al klaar!

Je zal al zeker vragen hebben!? Check al even de FAQ-pagina of contacteer me en ik beantwoord al je vragen!

Collectie 1

8 uur fotografie
Een online galerij met alle beelden, zonder watermerk
Basic-album 15x15 met de highlights van jullie dag
Slideshow
Smartphone App

Extra fotografie €90/uur

€1210

Collectie 2

13 uur fotografie
Een online galerij met alle beelden, zonder watermerk
Deluxe-album 20x20
Slideshow
Smartphone App

€1725


Enkele Reviews!

Een echte aanrader, heel tevreden over onze trouwfoto's. Heel vriendelijk en neemt ook de tijd voor alles.

Geplaatst door Sabrina Van Cauter op Dinsdag 11 september 2018

Bedankt Vicky voor het mooie resultaat !!! Er zitten enkele toppertjes bij !!! Door jouw ongedwongen manier van werken...

Geplaatst door Karlien Van Broeck op Maandag 19 november 2018

Super lieve meid met veel inspiratie. Prachtige foto's in 1 woord Top!!!

Geplaatst door Elsy Van Caelenberg op Maandag 15 juli 2019

super vriendelijke madam ze stelt u op u gemak prachtige foto's

Geplaatst door Chantal Wylleman op Dinsdag 10 december 2019

Blog - Lees hier nog wat leuke weetjes, tips en tricks!