Fotografie en zwanger zijn, goede combi?

Ja zeker!! Wauw!! Wat een geweldig nieuws! Proficiat! Je krijgt een kleine baby! Of het nu je 1ste, 2de, of 5de baby is... elke zwangerschap is iets magisch. Het creëren van een nieuw leven. 9 maanden die je leven een andere wending geven. Hopend op geen ochtendmisselijkheid, hopend op een vlotte bevalling,... Maar te bedenken dat je dan graag op foto zou willen staan? No Way!! Ik voel me net een olifant, ik voel me niet zo goed in mijn vel, of ik heb keiveel striemen,...

Vergeet die gedachten!! Een zwangere mama kan en mag ook stralen! Gun jezelf een momentje en laat je in de watten leggen met een massage, ga eens langs bij de kapper, visagiste, nagelstyliste,... en ga dan langs bij een fotograaf. Schitterende jurken die roepen om gedragen te worden door die fantastische mama's, die je zwangerschap in een ander licht zetten en die je terug, al is het maar voor even, een sexy mama laten voelen.

HOe werkt dit nu?

We plannen een datum rond maand 7 (30-32 weken) van de zwangerschap. Waarom dan? Dan staat je buik op het best, want nadien begint de baby zich stilletjes aan klaar te maken om z'n reis in de buik te beëindigen en dat heeft gevolgen voor die ronde buik. Welke soort sessie wil je graag? Je kan stijlvol classy in de studio gefotografeerd worden, of iets meer avontuurlijker op locatie. Wil je een specialleke dan kan je gaan voor een melkbad. OPGELET! Vanaf 31 augustus 2020 kan je het melkbad niet meer boeken. Het zijn alle 3 leuke ervaringen, aan jou om te bepalen welke het beste bij je past!

Wat is De prijs?

De basis van een zwangerschapsreportage omvat de fotografie, gebruik van al m'n jurken, voor- en nabewerking om de fotosessie optimaal te laten verlopen, een uitgebreide bar met hapjes en drankjes**, een kijkmomentje van ongeveer 1 uur, stoefboekje met 4 foto's en een fotoprint 30x40. Upgrade foto's met partner (minimum 3 settings) + €25, upgrade broertje/zusje (minimum 3 settings) + €25. Standaard zitten er geen digitale beelden in deze sessie.

Bij het kijkmomentje bepaal je of je tevreden bent! De prijs voor de foto's wordt opgesplitst, omdat ik jullie het recht wil geven om zelf te beslissen of de foto's het al dan niet waard zijn om aan te kopen. Jullie kunnen dan zelf kiezen welke collectie jullie leuk vinden en het beste bij jullie past, de mogelijkheid om à la carte te bestellen is er ook!

Voor meer info over de verschillende collecties kan u hieronder terecht. Heb je nog vragen? Check dan ook even de FAQ-pagina of contacteer me.

*In de collectieprijs zit de basis van €195 inbegrepen. ** Wegens de Corona-maatregelingen mag ik (voorlopig) geen voeding/drank aanbieden.

Basis

1,5 uur fotografie
Gebruik van zwangerschapsjurken
Stoefboekje met 4 foto's
Fotoafdruk 30x40

Standaard zitten er geen digitale beelden in deze sessie.

€195

Collectie 1

Basis*
+
12 afdrukken 13x18
3 foto's zonder watermerk
Smartphone app

€335

Collectie 2

Basis*
+
Album 15x15 incl. 12 foto's
6 afdrukken 13x18
5 foto's zonder watermerk
Smartphone app

€450


Wat mag ik me voorstellen bij een Smartphone app?

Check het filmpje hiernaast!


Klaar om deze mooie herinnering vast te leggen?


Enkele Reviews!


Video


Blog - Lees hier nog wat leuke weetjes, tips en tricks!