Veelgestelde vragen

Bij het boeken van een fotosessie spoken er vaak nog heel wat vragen door je hoofd. Hieronder vind je vragen die vaak voorkomen. Staat jouw vraag/antwoord niet in het lijstje? Contacteer me dan zeker en ik beantwoord ze met plezier!

Vragen omtrent Huwelijksreportage

Hoe weten we of je nog vrij bent op onze huwelijkdatum? Stuur me een mailtje, telefoneer of vul het contactformulier in. Ik bekijk mijn agenda en antwoord jullie zo snel mogelijk. We spreken dan ook een datum af voor een eerste gesprek. Hebben we een match dan blokeer ik deze datum onmiddelijk in mijn agenda. Hebben we geen klik of kan ik jullie wensen niet inleveren dan zijn er verder geen verplichtingen naar elkaar toe.

Wanneer boek ik het beste? Hoe sneller hoe beter! Ligt jullie huwelijksdatum vast op het gemeentehuis, heb je verschillende fotografen vergeleken en wil je mij graag op jullie dag? Stuur me dan een mailtje. Dan maken we een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Last minute boekingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Hoeveel foto's zijn er inbegrepen? Voor een huwelijk zitten er geen minimum of maximum aantal foto’s in de prijs.Ik probeer zoveel mogelijk beelden te maken van belangrijke momenten die dag en dan bezorg ik jullie die met plezier. :) Ik kan daar geen getal op kleven. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit.

Wat zijn de mogelijkheden nadien? Ik kan je aan heel wat fotoproducten helpen om jouw foto's te laten stralen. Dit gaat van albums tot vergrotingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Wanneer ontvang ik mijn foto's? Een 2-tal weken na jullie huwelijksdag bezorg ik jullie een mini-album met de highlights van de reportage. De usb-stick zal maximum 5 weken na huwelijksdatum kunnen afgehaald worden. Bestellingen van fotoproducten of albums hebben een levertermijn van 3-4 weken. In drukke periodes kan deze termijn afwijken.

Wanneer wordt er betaald? Bij het vastleggen van jullie huwelijksdatum wordt er een eerste voorschot gevraagd. Jullie datum staat dan vast in mijn agenda! 1 à 2 weken voor jullie huwelijksdag komen we terug samen om jullie definitieve dagplanning te bespreken. Hier wordt dan ook een 2de voorschot betaald. Het resterende bedrag wordt betaald bij het afhalen van de usb-stick. Extra fotoproducten worden ook met een voorschot besteld en afgerekend bij afhaling.

Vragen omtrent Newbornsessie

Wanneer is de beste tijd om een newbornsessie te doen? Een newbornsessie wordt het beste gepland tussen de 8-15 dagen na de uitgerekende datum. Dan zijn de babytjes nog makkelijk te troosten, zijn ze nog heel slaperig en kunnen we hen nog in verschillende poses leggen. Als we deze later doen dan is de garantie op slaperige foto's en die speciale poses niet meer te garanderen.

Wanneer boek ik deze het beste? Hoe sneller hoe beter! Zodra je besloten hebt een newbornsessie te doen, boek deze dan. We plannen een voorlopige data en zo ben je zeker van je plekje. Dit is heel belangrijk tijdens drukkere periodes zoals kerst-, communie-, huwelijkseizoen. Last minute boekingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Wat als mijn babytje vroeger/later geboren wordt? We vragen om 24/48 uur na de bevalling een seintje te geven. We bekijken dan de mogelijkheden tot het verplaatsen van datum. Door een maximum aantal sessies te doen per maand houden we de ruimte over om te schuiven in de planning indien dit nodig is. U ontvangt dan ook een vragenlijstje om de fotosessie nog beter voor te bereiden.

Moeten we zelf iets voorzien van kleertjes, doeken, mandjes...? Neen, ik heb een uitgebreide selectie van props, kleertjes, haarbandjes, mutsjes,... voor jongens en meisjes, in verschillende kleuren. In het vragenlijstje dat je doorgestuurd krijgt kan je altijd je voorkeur doorgeven.

Waar worden de foto's genomen? Newbornsessies vinden altijd plaats in mijn studio te Berlare. Doordat ik heel wat verschillende attributen en heel wat fotografiemateriaal gebruik tijdens zo'n sessie is het niet mogelijk om deze op verplaatsing te doen. Als ik foto's maak voor een geboortekaartje kom ik wel naar het ziekenhuis. Deze sessies zijn beperkt tot 1 setting en gebeuren met daglicht, de verplaatsing is hierdoor veel makkelijker.

Hoelang duurt een newbornsessie? Een newbornsessie gaat gepaard met het ritme van jouw baby. Deze is elke keer anders, dus de sessies duren gemiddeld 3-4 uur. Hierin zit ook tijd voor te eten, te knuffelen, ververst te worden en terug in slaap te vallen.

Is het toegestaan foto's te maken tijdens de sessie? Neen, jullie komen naar mij zodat ik jullie mooie beelden kan afleveren. Smartphone-fotografie is iets voor thuis of op vakantie. Sit back, relax and enjoy!

Hoeveel foto's zijn er inbegrepen? In de basis van deze sessie zit een boekje met 6 foto's en een fotoafdruk 30x40 inbegrepen. Standaard zitten er geen digitale beelden of extra's in deze sessie. Er zijn verschillende collecties samengesteld die u bovenop de basis, verschillende fotoproducten aanbieden.

Wanneer ontvang ik mijn foto's? Een week na de fotosessie komen we samen om je foto's te bekijken. Tegen dan heb ik jullie boekje met 6 foto's klaar. Nadien probeer ik binnen de 2 weken na het kijkmoment je fotoproducten klaar te hebben. Albums hebben een langere termijn, ik deel je zeker mee wanneer deze worden verwacht. In drukke periodes kan deze termijn afwijken.

Wanneer wordt er betaald? Het bedrag van de fotosessie wordt betaald op de dag van de sessie. Dit kan cash of met de BC-app. Wil je overschrijven? Dat kan tot 24 uur voor de sessie. Bij het kijkmomentje wordt er een voorschot gevraagd gelijk aan de helft van de bestelde fotoproducten. Het resterende bedrag wordt betaald bij het afhalen van je producten.

Vragen omtrent Zwangerschapssessie

Moeten we zelf van die speciale jurken hebben? Neen, ik heb een uitgebreide selectie aan zwangerschapsjurken in de studio, verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. Deze jurken passen voor 90% van de zwangere mama's. Twijfel je toch of ze jou passen? Geef dan een seintje en we bekijken de mogelijkheden.

Wanneer is de beste tijd om een zwangerschapssessie te doen? De ideale moment is rond de 30-32 weken. Afhankelijk van de agenda kan vroeger/later geen kwaad.

Wanneer boek ik deze het beste? Hoe sneller hoe beter! Zodra je besloten hebt een zwangerschapsessie te doen, boek deze dan. Zo ben je zeker van je plekje! Dit is heel belangrijk tijdens drukkere periodes zoals kerst-, communie-, huwelijkseizoen. Last minute boekingen kunnen niet gegarandeerd worden. We hebben het Belgische weer niet in handen dus een zwangerschapsessie Outdoor kan 1 maal verplaatst worden naar een latere datum. Is het dan nogmaals slecht weer dan wordt dit automatisch een studiosessie.

Is visagie inbegrepen? Neen, dit wordt niet voorzien. We raden wel aan om een lichte make-up en haarstyling te doen. Een zwangerschapsessie is niet alledaags dus het mag zeker een tikkeltje extra zijn.

Waar worden de foto's genomen? Zowel de Indoor- als Milkbathsessie word gefotografeerd in mijn eigen studio te Berlare. Outdoorsessies kunnen in samenspraak op elke locatie plaatsvinden. Is de locatie verder dan 35 km van de studio dan wordt er een verplaatsingskost gerekend van €0,35/km.

Hoelang duurt een zwangerschapssessie? Een zwangerschapssessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik kijk niet constant op de klok dus het kan soms een beetje uitlopen.

Is het toegestaan foto's te maken tijdens de sessie? Neen, jullie komen naar mij zodat ik jullie mooie beelden kan afleveren. Smartphone-fotografie is iets voor thuis of op vakantie.

Hoeveel foto's zijn er inbegrepen? In de basis van deze sessie zit een boekje met 4 foto's en een fotoafdruk 30x40 inbegrepen. Standaard zitten er geen digitale beelden of extra's in deze sessie. Er zijn verschillende collecties samengesteld die u bovenop de basis, verschillende fotoproducten aanbieden.

Wanneer ontvang ik mijn foto's? Een week na de fotosessie komen we samen om je foto's te bekijken. Tegen dan heb ik jullie boekje met 4 foto's klaar. Nadien probeer ik binnen de 2 weken na het kijkmoment je fotoproducten klaar te hebben. Albums hebben een langere termijn, ik deel je zeker mee wanneer deze worden verwacht. In drukke periodes kan deze termijn afwijken.

Wanneer wordt er betaald? Het bedrag van de fotosessie wordt betaald op de dag van de sessie. Dit kan cash of met de BC-app. Wil je overschrijven? Dat kan tot 24 uur voor de sessie. Bij het kijkmomentje wordt er een voorschot gevraagd gelijk aan de helft van de bestelde fotoproducten. Het resterende bedrag wordt betaald bij het afhalen van je producten.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.


Klaar om jouw herinnering vast te leggen?